//
citești...
Articole

Respectul si politetea la volan

Va multumeste de mii de ori dragi domni soferi o blonda la volan, adica eu. Va asigur ca nu e o gluma. Imi dau seama ca sunteti foarte buni, talentati si priceputi in ale sofatului, ca nu gresiti niciodata, ca respectati intocmai litera legii (regulamentul) si va inteleg perfect nervozitatea crescanda si permanenta cand circulati pe soselele din Romania atunci cand vreti sa va dati rotunzi, sa aratati ce poate frumusetea de masina pe care o conduceti, mai ales ca in scaunul din dreapta dumneavoastra sta o frumusete de femeie, care poate fi si blonda (asa ca mine 🙂 ). Ce nu inteleg eu sunt gesturile, degetelele fluturand pe fereastra (o parte din ele, celelalte fiind ocupate cu claxonul) intr-un gest care cred ca vrea sa-mi arate o directie sau un ceva ce nu trebuie ratat, mai ales ca e vorba de degetutul mijlociu.

Sunt convinsa ca in acel moment va ganditi, cu siguranta, ca si mamei, sotiei, fiicei, iubitei, amantei, prietenei, femeii pe care o iubiti si o respectati ii flutura un sofer un astfel de deget pentru a-i arata ceva ce nu merita pierdut. Sigur. Si tot atat de sigura sunt ca atunci cand va doriti sa iesiti dintr-un loc in care ati parcat regulamentar masina dumneavoastra veti vedea un semet deget fluturand, asa cum mi s-a intamplat si mie in urma cu doar cateva minute, asa ca dar de ziua numelui. Stiu ca padure fara uscaciuni nu este, ca nu toti barbatii aflati la volan se comporta asa, ca sunt si doamne care vor sa para altceva decat ceea ce sunt si au un comportament care face sa roseasca si un barbat, insa cred si sper ca sa ne putem intalni in trafic si fara astfel de gesturi, de manifestari nepotrivite. Este cineva care nu a gresit si nu greseste in trafic sau in general, este cineva perfect?

Va multumesc domnilor aflati la volan, in fiecare zi invat cate ceva chiar daca sunt blonda. Va asigur ca nu-mi voi schimba culoarea parului pentru ca nu va incomodez in trafic asa cum o faceti unii dintre dumneavoastra.

Discuție

Un gând despre &8222;Respectul si politetea la volan&8221;

  1. Ma vopsesc blond, asa ca din spirit de solidaritate, dar nu-ti schimba culoarea parului! Si, da, cu degetul iti arata directia in care el nu va ajunge niciodata, asta fiindca este preocupat de altceva. 🙂

    Scris de gabriel | aprilie 23, 2013, 2:41 pm

Lasă un comentariu

CONTACT

https://www.facebook.com/popescu.georgeta.3/ https://www.instagram.com/yetipopescu/

Comentarii recente

Florin la Sa povestim la o cafea
ioana la Prieteni vs. Dusmani
Andreea la Daca as da timpul inapoi …

Cititori

  • 64.077 hits

Arhive