//
citești...
Ateliere de lucru si creație. Seminarii

Grup de lucru si terapie ALL LOVE/SKHM, 27.09.2013, Bucuresti, ora 18

Iubirea este vindecatoare, Iubirea este Calea, prin Iubire ajungem la divinitate, la esenta noastra.
Ne dorim cunoastere, evolutie spirituala, cautam Calea catre esenta noastra, catre divinitate. Ne dorim linistea si armonia interioara, dar cum le putem atinge? Avem nevoie doar de Iubire pentru a ne deschide sufletul si a ne cunoaste asa cum suntem cu adevarat.
Va propun o calatorie catre interiorul fiintei, acolo unde puteti descoperi cu ajutorul unor tehnici din All Love blocaje la nivel fizic, emotional, mental, spiritual.
De multe ori ne-am dorit sa rostim cuvinte si nu am facut-o din tot felul de motive, din teama de a nu rani, de frica de a nu fi intelesi sau acceptati si iubiti asa cum suntem, ne-a fost teama de parinti, de profesori, de oameni, de a ne exprima convingerile. Sau am vrut sa facem ceva si ne-am blocat, am renuntat de dragul unei linisti aparente, a unui compromis. Toate acestea si multe altele ne-au creat frustrari, ne-au blocat, ne-au impiedicat sa fim si sa ne manifestam ca fiinte libere, sa iubim si sa ne exprimam simtamintele, sa fim in comuniune cu Dumnezeu si cu intreaga divinitate, sa fim noi.
Cei care doresc sa-si elimine blocajele energetice si sa mai faca inca un pas pe calea evolutie sunt invitati sa participe la o sesiune de terapie in grup prin tehnici All Love/SKHM.
Folosind ce am invatat de la Maestrul Patrick Zeigler, fondatorul sistemului All Love/SKHM, vom practica in cadrul acestei intalniri urmatoarele elemente:
– cercul All Love
– meditatia Shenu, a Crucii de Lumina si a Infinitului
– terapie
– dansul Infinitului
– meditatia renasterii
– activarea iluminarii
– feedback
Prezinta: Georgeta Yeti Popescu, Master Teacher All Love/SKHM
Informatii: Georgeta Yeti Popescu, email: yetipopescu@yahoo.com sau sms la tel: 0724 693 055

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

CONTACT

https://www.facebook.com/popescu.georgeta.3/ https://www.instagram.com/yetipopescu/

Comentarii recente

Florin la Sa povestim la o cafea
ioana la Prieteni vs. Dusmani
Andreea la Daca as da timpul inapoi …

Cititori

  • 64.078 hits

Arhive