//
citești...
Ateliere de lucru si creație. Seminarii

Seminarul de miercuri, 08.05.2013, Bucuresti, ora 18.30

Fii sincer fata de propriul tau sine, iubeste-ti sinele in mod absolut. Nu te preface ca-i iubesti pe altii ca pe tine insuti. Daca nu i-ai realizat ca fiind una cu tine insuti, nu poti sa-i iubesti. Nu te preface a fi ceea ce nu esti, nu refuza sa fii ceea ce esti. Iubirea ta fata de altii este rezultatul cunoasterii de sine, nu cauza ei. Fara realizare de sine, nici o virtute nu este veritabila.

Cand vei sti, dincolo de orice indoiala, ca aceeasi viata curge prin tot ceea ce este si ca tu esti acea viata, vei iubi totul in mod natural si spontan. Cand realizezi adancimea si plenitudinea iubirii tale fata de tine insuti, tu afli ca fiecare fiinta vie si intregul univers sunt incluse in afectiunea ta. Dar cand privesti la orice lucru ca fiind separat de tine, tu nu poti sa-l iubesti, caci te temi de el. Alienarea cauzeaza frica si frica adanceste alienarea. Este un cerc vicios. Numai realizarea de sine poate sa-l sparga. Indreapta-te spre ea cu hotarare. Sri Nisargadatta Maharaji

 

Suntem sinceri cu noi insine? Sau cu ceilalti? Alergam dupa retete miraculoase pentru a fi fericiti sau cautam scurtaturi pentru a obtine ceva. Avem scuze pentru tot si daca nu avem ne gasim.

 

Va propun ca la acest seminar sa meditam impreuna asupra acestor intrebari.

 

Iubire si Intelepciune,

Georgeta Yeti Popescu

 

Informatii: Georgeta Yeti Popescu, email: yetipopescu@yahoo.com sau sms la tel: 0724 693 055

 

 

 

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

CONTACT

https://www.facebook.com/popescu.georgeta.3/ https://www.instagram.com/yetipopescu/

Comentarii recente

Florin la Sa povestim la o cafea
ioana la Prieteni vs. Dusmani
Andreea la Daca as da timpul inapoi …

Cititori

  • 64.078 hits

Arhive