//
citești...
Ateliere de lucru si creație. Seminarii

Grup de practica si terapie ALL LOVE/SKHM si RESPIRATIA INIMII, 25.04.2015, București, ora 10

ALL LOVE/SKHM. Ne întâlnim periodic și practicăm elemente din ALL LOVE/SKHM. Cu ce ne-a îmbunătățit calitatea vieții, ce mai avem de făcut? Așa cum știm, cu Iubire și prin Iubire putem să fim noi înșine eliberați de răni interioare, bucurându-ne de tot ce ne oferă viața.
Iubirea este vindecătoare, Iubirea este Calea, prin Iubire ajungem la divinitate, la esența noastră.
Ne dorim cunoaștere, evoluție spirituală, căutam Calea către esența noastră, către divinitate. Ne dorim liniștea și armonia interioară, dar cum le putem atinge? Avem nevoie doar de Iubire pentru a ne deschide sufletul și a ne cunoaște așa cum suntem cu adevărat.

ALL LOVE este o călătorie către interiorul ființei, acolo unde putem descoperi cu ajutorul unor tehnici blocajele la nivel fizic, emoțional, mental, spiritual.
ALL LOVE lucrează de la nivel spiritual la nivel fizic, trăiești experiența deschiderii inimii, a sufletului tău când simți iubirea așa cum nu ai mai făcut-o până acum, simți că te conectezi cu tot universul, că ești un întreg, nu te mai simți separat, singur. Simți bucuria că te umple și iubirea se revarsă în toată ființa, are loc conectarea directă cu sufletul, deschiderea sa. Energia ALL LOVE știe exact ce trebuie să se întâmple, ea curge, o simți și te lași purtat de ea. Efectele pozitive se răsfrâng asupra spiritului, minții, emoțiilor, corpului fizic și a sănătății sale.
Cu ajutorul energiei All Love au loc eliberări emoționale profunde, nu ne mai concentrăm doar pe aspectele negative ale vieții, pe ce s-a întâmplat în trecut, pe frici, pe teama de viitor, și în acest mod lucrurile încep să se schimbe în viața noastră, percepția pe care o avem se schimbă, începe să ne placă tot mai mult de noi înșine, să ne bucurăm, să ne simțim mai liberi, să simțim iubirea în toată ființa, să fim în armonie cu noi, cu tot, o regăsire a purității. Vindecarea emoțională se produce atunci când îți simți inima, sufletul tău, este un rezultat al trezirii spirituale.
Cei care doresc să-și elimine blocajele energetice și să mai facă încă un pas pe calea evoluție sunt invitați să participe la o sesiune de terapie în grup prin tehnici All Love/SKHM.
Folosind ce am învățat de la Maestrul Patrick Zeigler, fondatorul sistemului All Love/SKHM, vom lucra în cadrul acestei întâlniri cu tehnici specifice sistemului, iar la sfârșit aștept și un feedback de la fiecare.
Pot participa toți cei care vor să descopere calea către sine, către liniștea și armonia interioară, către iubire. Este un prilej de a călători către suflet, iubire, simțind iubirea.
ALL LOVE.

PARTICIPAREA DVS LA GRUPUL DE PRACTICĂ NU ESTE CONDIȚIONATĂ DE ALTE INIȚIERI ORI PARTICIPĂRI LA ALTE CURSURI.

Sesiunea de lucru se desfășoară sâmbătă, 25.04.2015, orele 10 – 14
Detalii și înscrieri: Georgeta Yeti Popescu, email: yetipopescu@yahoo.com sau sms la tel: 0724 693 055

Discuție

Niciun comentariu până acum.

Lasă un comentariu

CONTACT

https://www.facebook.com/popescu.georgeta.3/ https://www.instagram.com/yetipopescu/

Comentarii recente

Florin la Sa povestim la o cafea
ioana la Prieteni vs. Dusmani
Andreea la Daca as da timpul inapoi …

Cititori

  • 64.077 hits

Arhive